söndag 19 juli 2009

Bidde Inge

Idag när vi skulle börja packa bilen/Husvagnen så märke jag att det regna in via antenn och takluckan på husvagnen. Vi ringde säljaren och han kom och titta. Han hade inte märkt något innan och han ville inte göra någon dålig affär så han tog tillbaka den och skulle fixa allt. När allt är klart ringer han till oss och berättar hur allt ser ut med fukt och sånt. Så vi fick inte med oss någon husvagn hem idag som vi tänkt. Bitter!!! Men förmodligen åker vi ner till Kristinehamn snart igen och hämtar den OM det inte är för mycket fukt vilket jag itne tror/hoppas iallafall.

4 kommentarer:

KakanH sa...

Vi köpte också husvagn i våras som du kanske har läst. Mitt och mannens råd till er nu är köp inte denna vagn oavsett vad säljaren säger. Det är jätteenkelt att torka upp en husvagn och få ett bra test. Köp husvagn hos någon annan. Kolla in på husvagnsforum och allt om husvagn och läs på. Det finns jättebra råd där.
Hoppas du inte tar illa upp, det är inte min mening. Vill bara att ni ska köpa en bra vagn. Fukt är lurigt.
Kram
Karin

Karra sa...

Säljaren ska ju byta ut takluckan och tätta antenn och sen göra en fukttest efter det måste det väl vara okej att köpa den. Vi har pratat med en kille som renoverar husvagnar och han sa att ALLA husvagnar som är gjorde innan 1990 är det mer eller mindre fukt i. Vad har ni för årsmodell? Modell?

KakanH sa...

vi har en kabe briljant -98. Tänk på barnen. Fukt bildar mögel och mögel är inte bra för nån levande varelse.

Karra sa...

Oj fin husvagn och en 98a den var nog inte billig. Köper man en husvagn som är äldre än 90a så får man räkna med att det är mer eller mindre fukt i den. det har många sagt till oss. Denna husvagn är det mindre i. Fukt bilder mögel och mögel är inte bra det håller jag med om absolut. Han, säljaren torkade husvagnen så det finns ingen fukt kvar. Han har ju mätt husvagnen med hjälp ifrån en husvagnsfirma. så den ska vara okej nu. Har ni några smultronställen att rekommendera att campa på?