fredag 28 augusti 2009

Inte Trash Så Länge Till





Detta är vår nya soffa. Hörnsoffa med öppet avslut (finns ej med på bilden) och XL divan, mörkbrun. Hittade den idag på EM, 15.000kr. Var tvugen att ta måtten och åka hem och mäta. Den får plats så nu är det bara att beställa. 6-8veckors leverans tid. Varför ska det ta så lång tid!? Jag vill ha den NU och krya upp i, den är SÅ gosig!!!

2 kommentarer:

MorsanMia sa...

Jag tror jag vet vem som sa det!! Mendet finns betydlit mera fördelar med en skinnsoffa om man harbarn och definitivt omman har en förmåga att spilla vin i soffan. Hur som helst så ser den underbar ur. Ni får den ju innan jul iallafall. Själv är jag "trash" o det är så skönt att veta att man bara kan torka av den om någon spiller, och det händer ju titt som tätt.

Karra sa...

"Trash"Morsan: Denna soffa är Impregnerad med något så om man spiller så läggs det på ytan så man kan lättare torka upp det. Hoppas att det funkar. Håller med dig att det är lättare att hålla en skinnsoffa ren när man har barn eller om en vuxen spiller vin i den. Mina barn är så rena av sig så dom spillar aldrig :-D inte vi vuxna heller och dom som kommer och hälsar på får inte sitta i soffan :-D KRAM