onsdag 15 december 2010

Bättre

Huvudvärkstabletten hjäkpte och dagen blev hur bra som helst. Idag har jag varit på min nya avd som jag ska börja på 10januari. Känns så bra och jag ser verkligen fram emot detta. Nya utmaningar och nytt ansvar, ja som sagt detta ska bli kul!!! Barnen är små men såå goa, 1-2år. Har min man tur så kanske mitt småbarns behov blir tillfredställt via jobbet fast det tror jag inte ;-)

5 kommentarer:

Kattis sa...

Har lite mycket just nu, men så snart jag hinner så ska jag titta på header åt dig.
Vad vill du ha för innehåll/färger på den?
Eller vill du bara bredda den du har?
Maila mig på kattis_bz(at)hotmail.com

Anonym sa...

Vad härligt med småbarn, trodde inte du ville jobba med småbarn? Detär verkligen en härlig ålder. Händer mycket varje dag =)
Berätta mer, blir du avd ansvarig? För visst har du jobbar so resurs förut?

kram Heidi

agnetha sa...

Småbarn det har du ju hemma. Erik är ju liten ännu!!! Så gulla på där du.

Karra sa...

ja jo men barnen på dagis är mindre iallafall känns dom som mindre. jag gullar hemma och på jobbet. Fick chansen att få jobba med personer som jag verkligen vill på en småbarns avd så jag tännkte att det kunde ju vara en utmaning. Ska bli kul och mycket intressant. Var andra resurs åt en autistisk pojke. Tyvärr så går ju inte det länge nu när jag byter avd, kommer sakna honom. Jag kommer inte bli avd ansvarig men får lite andra ansvarsområden.

Anna sa...

Hej!!!!! Vad kul att du också har blogg! Jättefina bilder på dig och din familj:) och vad gulligt du skrivit om mig, glad jag blir! ses på jobbet imorgon! Kraaam