lördag 4 april 2009

Loppis!

Nu drar vi iväg till loppis. Alltid kul att gå runt och titta. Man kan göra fynd. Titta på dom som har köpt "skit" saker på loppis som sen är med i antikrundan och då får dom reda på att sakerna är värda flera tusen. Kanske min tur att hitta något sånt idag. Håll Tummarna!!!

3 kommentarer:

Madde sa...

Loppis ar mys!Jag tror jag landar runt 15-16 nangang..du kan fraga mamma for det ar hon som hamtar mig pa Arlanda..:)

Karra sa...

Jag frågade henne för längesen om hon kunde vara barnvakt åt Erik den 8:e men hon kunde inte för hon skulle göra något mycket hemligt. Hon kunde säga något, kanske senare. I fredags listade jag ut att det var dig hon skule hämta men vill inte säga något. Men jag visste ju reda att du skulle komma hem den 8:e och inte den 10:e. Jampe vet inte heller vad hon ska göra :-) säger dom iallafall. Knasiga familjen!!! ;-)

Njut av de sista dagarna i solen och värmen. Våren börjar så sakta komma här. Igår kväll satt vi på balkongen fram till 19:30.

PUSS & KRAM

Madeleine sa...

Mamma sa att du fragade om barnvakt just den dagen.. jag sa att hon kunde saga att jag skulle komma hem! Det ar ju ingen hemlighet direkt, haha! Jag sa att hon skulle saga till Sara, Isabella och Louise att jag kom hem den 10e sa jag kan overraska dem den 9e.. men slakten spelar val ingen roll att de vet.. men nu vet ni hur det ligger till, haha!Ses snart! Hoppas ni drar in 12 ratt denna gangen pa tipspromenaden! Puss fran Costa Rica!