tisdag 22 juni 2010

Väg/mätdag

Ingen bra vecka. -19kg och -16cm. Inga cm denna vecka och bara -0,4kg. Jaja såna veckor ska ju också finnas. Hoppas att nästa vecka ger mer. Har ju inte tränat så mycket på de senste veckorna och helgen som var bestod ju mycket av mys och god mat och en och annan gotte sak.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Men inte ska man äta godsaker när man blivit opererad för gastric? Förstår att man inte ska hålla sig hela livet men jag menar det var inte så länge efter din operation

Karra sa...

Det är två månader sedan jag opererade mig och jag testar mig fram. Ihelgen testa jag och unna mig lite gotte saker, typ popcorn, en halv muffin, beccardi breezer och det gick bra.

Anonym sa...

Man måste ju tänka på vad man äter också. Det kan väl inte bara handla om mängden.
Självklart går du ner mera om du inte unnar dig "gottesaker". Passa dig så du inte "unnar" dig godsaker för ofta. Att gå ner i vikt sitter mycket i hur man tänker, det räcker inte bara med att lägga sig under kniven. Det din operation kostade skattebetalarna kunde i så fall läggas på bättre behövande om du ändå stoppar i dig osunda saker.

Anonym sa...

Jag jobbar som dietist och håller med både talare 2. När man genomgår en sån här operation så måsteman lära sig att äta hälsosamt, tänka på vad man äter. Det finns en stor risk att man går upp i vikt också med tanke på att om man ä'ter för mycket så töjs matsäcken. Absolut ska man unna sig men tänka på att det inte blir en vana...

Karra sa...

Nu låter det på er som om jag äter detta varje dag och så är INTE fallet. Jag VET hur jag ska äta och jag VET hur jag göra för att gå ner och jag VET hur jag ska röra på mig. och jag GÖR SÅ SOM MAN SKA även om jag nu råka unna mig detta. Om ni nu tog illa vid er för att jag unna mig det så ber jag om ursäkt och så ber jag om ursäkt för att ni tycker att jag missbrukar era skatte pengar. Men jag är nöjd.

Anonym sa...

Oj oj oj; det var ord och inga visor det!!
En inte inloggad Mamma Agnetha