måndag 7 december 2009

Beslutet Blev..

det positiva, jag trodde jag skulle hoppa högt av glädje men istället blev jag mycket fundersam. Jag vill men vågar jag ta det stora beslutet. Det är inte dags fören i maj så jag har ett tag kvar att tänka på men jag står på en väntelista för att kunna hoppa in med en månads varsel så det kan bli allt från mars - maj. Kommer förmodligen göra det men som sagt många tankar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tänkt på dig idag! Jäklar vad jag tycker att du är modig, men jag förstår också att du känner dig orolig. Vem skulle inte göra det. Stora styrkekramar kommer från mig...

Stövlrana som Erik skull få överta finns hemma hos oss nu. Bara att hoppa i. Du kanske vill ta dom på söndag, eller behöver han dom tidigare? Hade du någon granne som ville hänga på på söndag?

Kram Marie

Ida M sa...

Va sa du nu då du som var så nervös för att säja fel????? Och ett stort stort grattis till dig!!!!

Anonym sa...

Förstår att det är många tankar, men klart du ska det. För jag antar du fått tid fär en magoperation...

Madeleine sa...

Grattis Laloj! Det kommer att gå bra den dagen det ær dags. Kram!

Karra sa...

TACK alla för era varma ord det värmer. Ja många tankar men det är klart jag ska köra på. tuff som fan kommer det att bli men det blir ju bra i slut ändan.

Marie: Jag kan ta dom på söndag. Hon kunde inte på söndag så vi får ta det en annan dag. Vi ses till helgen. Kommer M och barnen hit eller har dom andra planer?

Karra sa...

Ida: har ringt dig vid två tillfällen men någon av er gillar att prata i telefon ;-) försöker imorgon igen.