tisdag 8 december 2009

Turen höll inte i sig

Efter att jag träffade min chef så var jag jätte besviken. Jag ska inte vara kvar på min gamla arbetsplats, inte jobba med mina gamla arbetskamrater utan jag ska till ett nytt ställe med nya människor. Jag ska börja om. Detta var det jag INTE ville men vad har man att säga till om!? Försöker tänka positivt och det blir säkert bra men just nu suger det FET.

7 kommentarer:

Filler.nu sa...

Vad tråkigt!
Men var du inte fastanställd? Då får dem väl inte bara byta så? Det är väl nån vikarie som haft din plats när du varit föräldraledig, då får ju den personen flytta på sig.
Hoppas det ordnar sig! Kram

Anonym sa...

Nä, vad tråkigt.

Är det inom samma enhet? För på mitt jobb är man ju anställd inom enheten, inte på ngn specifik förskola. Så då kan man tyvärr få arbeta på ngn av dom andra förskolorna.
Jag hade tur som fick komma tillbaka till min gamla förskola/avdelning.

Hoas det ordnar sig!

Kram Heidi

Karra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Kolla vad det står i ditt anställningsbeslut. Där står det "var" man är anställd. Det kan stå att man är anställd i den enheten eller så står det en specifik förskola. Och står det en specifik förskola, då tycker jag att du ska kolla. Men är det som hos mig, att man e anställd i enheten så kan få jobba på ngn av dom andra förskolorna, tyvärr.

Sa hon ngn anledning till varför hon inte tycker det är så bra att du jobbar på samma förskola som dina barn? Ett skäl har man alltid rätt till att få veta...

Sus sa...

Men det är ju bra! Att börja om! Dessutom tycker jag att hon har rätt, man ska inte jobba där ens barn är.
Det blir bra det här! Tro mig =)

Karra sa...

Jag är anställd på den förskolan det står i mitt anställnings besvis, det har jag kollat och det har vi pratat om jag och min chef så det vet hon. Ja detta blir säkert bra med tiden. Och jag får säkert komma tillbaka så småningom. Hon tycker att det inte är bra för det blir för många avsked för barnen om dagarna men det gick ju bra för maya ja det är nu som det är och det kommer säkert bli bra. Det mest positivta jag har kommit på hittills är att jag till våren kan cykla till och från jobbet då får jag ju röra på mig ;-)

Karra sa...

Nej jag är fast anställd på mitt gamla jobb men min chef tycker inte det är så bra att jag är på samma förskola som mina barn. Så därför vill hon att jag ska börja på den andra förskolan hon är föreståndare för. Jag kommer ta tjänstledigt från mitt jobb under vår terminen och sen får vi se hur det ser och hur det känns.