torsdag 12 november 2009

Svin Kallt

Idag har det varit riktigt kallt ute, fy. Mössa, vantar och vinterjackan på. Annars denna dag har jag tvättat och facebookat väldigt mycket. Lagt in massa nya bilder. Ett samtal hittills har jag fått att jag ska ta bort korten på personen. Förväntar mig ett samtal till så vi får väl se. Själv tycker jag bilderna är skit bra, syns ju att det är fest och det ska det väl göra när man fyller 30. Är så nöjd med min fest. Ser frame mot nästa, när nu det blir!!

7 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Men alltså.
Man lägger inte ut bilder på andra personer utan att kolla med dem först.
Även om det är uppenbart att det är fest.
Jag lägger aldrig ut bilder på personer om jag inte kollat att det är okej först. Aldrig.
Jag tycker inte att det är särskilt kul att alla på mitt jobb, mina vänner och min släkt har sett mig packad och jävligt ful på bild nu.

Kaos-Anna sa...

På riktigt ger det mig en massa ångest.

Karra sa...

det var absolut inte min mening att "hänga" ut dig på det sättet. Jag har ju lagt upp bilder på massa folk och det är ingen annan som har sagt något. Alla är ju fulla på bilderna men INGEN är ful. Och sen har var alla varit på fest och blivit onyktra flera gånger i sitt liv så jag kan inte tänka mig att din chef, din släkt och dina vänner tar illa vid sig av att ha sett dessa bilder. Du har ju lagt upp festbilder på din blogg ibland. Ja som sagt det var inte min mening att få dig att må dåligt.

Karra sa...

Jag har ju tagit bort dig från de kort du var med på..

Kaos-Anna sa...

Jag skiter i de andra. JAG vill inte att sådana bilder på MIG hamnar på internet. Visst alla är fulla och har kul ibland - men för det behöver man ju inte digga att alla människor ser det. Människor man har en tex. arbetsmässig relation med.
Om du dessutom trodde att jag skulle ringa efter du lagt ut bilderna blir jag mycket förvånad och faktiskt besviken att du inte kollar med mig först.
Jag har aldrig lagt ut bilder på min blogg utan att kolla att det är okej med vederbörande, fest eller annat. Det handlar om respekt till personen.
Spridningen på Facebook är enorm.
Om man räknar med dina och mina vänner landar vi på 350 personer, sen lägger man till alla andra taggade så slutändan har uppskattningsvis 3000 personer kunnat se dem. Tretusen personer som jag absolut inte vill visa upp sådana bilder för.
Jag har redan fått ett samtal från en kollega som skrattade gott. Tur att jag vabbar idag.
Fortsättningsvis uppskattar jag om du inte lägger ut bilder på mig på Facebook. Man kan exponera sig själv - men inte andra utan att kolla först.

Karra sa...

Jag lägger inte ut fler bilder.

Kaos-Anna sa...

Bra.