fredag 19 mars 2010

Fredag


Färdig jobbat för idag. En shoppingtur innan det är dags att hämta barnen.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Slutar du tidigt varje fredag?

Karra sa...

Japp, jag slutar 14, så härligt att få tid för att gå runt lite och handla inför helgen och sen hämta barnen.

agnetha sa...

Vad blev det inköpt idag då???

Anonym sa...

Aj aj, så får man väl inte göra!Det borde väl du veta som jobbar på förskola. ;-)

Karra sa...

Får man inte!!?? Vem säger det!!?? Det är MÅNGA som gör så.. ..

Köpte vårmössor till båda, en svart sjal till maya, byxor till erik och byxa och klänning till maya från EXIT i Sickla. Sen STOR handla vi på Willys.

Anonym sa...

Säger förskolan!

agnetha sa...

RE Anonym. Du det är nog olika regler på olika förskolor.

Karra sa...

Så säger inte vi på dom förskolor som är inom vår regi, har aldrig hört att förskolorna skulle neka föräldrarna att handla innan dom hämtarn barnen, låter helt bisart.

Anonym sa...

Håller med dig Karin, det där e väl det larvigaste jag hört! Finns inga såna regler på ngn förskola vad jag vet.

Anonym sa...

Fråga på förskolan/arbetsplatsen. Det är så att man få ha barnen på förskolan arbetstiden + restid. Du får ju t.ex. inte ha barnen på förskola om du har semester. Klart att många föräldrar springer förbi affären på väg till förskolan, men det är eg. inte "okej". Men kolla med kommunens regler. Googla om inte annat!

Karra sa...

Nä jag tänker inte googla och jag tänker forts att handla på fredagar innan jag hämtar barnen. Eftersom jag jobbar inom samma regi där jag har mina barn så vet jag att vi har aldrig pratat om detta. Har aldrig hört detta förut.

Anonym sa...

Stå på dig Karin. Finns inga såna regler att föräldrarna inte få handla innan de hämtar sina barn. Man betalar faktiskt för en barnomsorg...Man undrar vad den anonym som nu påstår att förskolorna förbjuder det, jobbar du själv inom förskolan eller...?

Anonym sa...

Ja, det gör jag. Och har barn på förskola. När jag skrev det så gjorde jag det med en liten "blinkning" för det är klart att föräldrar går och handlar lite i smyg. Men kolla upp det, jag har ju inget nöje av att hitta på det!

Anonym sa...

Sen är det lite kul när folk skriver som du ovan, att "Man betalar faktiskt för en barnomsorg..." DU betalar bara en BRÅKDEL av vad det kostar med barnomsorg, checken ligger på drygt 10000 i mån. för ett barn. Inte riktigt vad du betalar, eller hur? Staten står alltså för din shopping, och nu skriver jag även det med en liten "blinkning". ;-)

Anonym sa...

Vill egentligen inte lägga mig i men kan inte hålla mig undan. Jag har också barn som jag prioriterar att hämta innan jag tar mig egen tid alternativt shoppingrundor. Tycker det är fruktansvärt att inte vilja prioritera sina barn eller vara med dem så fort man kan. Jag skulle ha riktigt dåligt samvete om jag gick för att shoppa innan jag hämtade mina barn. Jag har ju inte skaffat barn för att de ska vara på förskolan eller bli "passade" av förskolans pedagoger. Sen är det ju ganska stor skillnad på att handla på ICA en "snabbis" eller att storhandla och springa på Forum och shoppa som du gör! Förskolan är en pedagogisk verksamhet som är ett komplement till hemmet inte en barnvakt! MVH Anonym

Karra sa...

Så roligt med alla kommentarer, att folk orkar!!!

Anonym sa...

Hur fan orkar alla bry sig så jävla mycket? Om man jobbar alldeles bredvid affären inte fan åker man väl till dagis som ligger där man bor och sen tillbaka till affären för att handla om man kan göra det innan man hämtar barnen. Är det inte bättre om man är klar med helghandlingen innan man hämtar barnen så att man verkligen kan umgås med sina barn när man hämtar dom på dagis??? Hur tänker ni egentligen? Det är inte Forum det är sickla

Anonym sa...

Vårmössor till båda, en svart sjal till maya, byxor till erik och byxa och klänning till maya från EXIT i Sickla. Sen STOR handla vi på Willys.

Allt förutom Willys kanske kunde väntat? Vad jag vet så heter det ju inte dagis eller hur fan tänker du anonym egentligen???

Karra sa...

Funderar allvarligt att ta bort detta inlägg, gillar inte tonen på visa inlägg

Anonym sa...

Förstår det Karin! T.o.m jag som läser tycker det börjar kännas som att det hela går lite väl långt...eller hur jag ska uttrycka mig.
På min förskola har det iaf inte heller varit prat om att föräldrar inte skulle få shoppa/handla inför helgen...

Kram Heidi

Anonym sa...

Mina barn kallar det dagis då gör jag också det, alla gör det.

Kanske inte en del sk. pedagoger. Inget illa om pedagoger men ibland kan det bli för mycket