tisdag 31 mars 2009

InbjudningsKort

Jag skickade ut mina inbjudningskort till min 30-årsfest för några dagar sedan. Jag glömde skriva vem det var ifrån, skyller på åldern. Har ni fått ett inbjudningskort på posten utan avsändare så kan det vara så att just du/ni har fått äran att delta på min 30årsfest.

11 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Jag tänkte på det och skrattade...hahahhahah.
Tur att jag vet din adress, då fattade jag vem det var ifrån.

Karra sa...

Helt sjukt!! Man börjar bli gammal. Häromdagen glömde jag mitt visakort hos frissan. Än så länge har jag inte glömt barnen någonstanns men det dröjer väl inte länge..

Kaos-Anna sa...

Jag glömde hunden utanför Maxi en gång.
Jag hann hela vägen upp för trappan upp till Klippan då kom jag på det.
Fan. Hunden.
Fick springa tillbaka.

Karra sa...

vad är det som händer med oss!??

Anonym sa...

Ni har för mycket i skallen. Ska hinna med för många saker på liten tid. Försök att ta det lite lugnare eller sprid ut era förehavanden på läääängre... tid.
Ta till vara mitt tips.
Kram
från Karins mamma

Madeleine sa...

Ah vad kul med fest! Nar ar den for oss slaktingar i varmland? :D

Karra sa...

Maddis: Ingen fest i värmland bara "kalas" 30maj är den, både för mig och Maya. Slår ihop det eftersom det bara är en vecka emellan oss. Hur har du det? Vart är ni nu? snart dags att komma hem!? ;-) kul för oss men tråkigt för dig antar jag.. PUSS

Maddis sa...

Det blir trevligt med kalas da! Vi har det kanon :D Har besokt alla sex landerna vi hade inplanerade.. sa nu njuter vi av sista tiden i Santa Teresa i Costa Rica tillsammans med tva av mina killkompisar fran Kristinehamn som ar har och surfar :D Vi ses den 10:e april och det ska faktiskt bli skont o komma hem! Halsa de andra sa gott! Puss och Kram.

Karra sa...

Costa Rica, shit är det lika fint som det sägs? Fy fan vad du är berest nu gumman. Nu får du alt hålla dig hemma LÄÄNGE sen!!
10.e? 8:e var det väl eller? tar du dig hem till kr-hamn själv eller ska någon möta dig på Arlanda? Puss & Kram

Madeleine sa...

Ja det ar jatte finnt! Ja, mamma hamtar mig den 8:e.. men jag tankte att vi sags helt klart den 10:e nar det ar kalas! :) Puss!

Karra sa...

När landar du den 8:e?

Vi ses helt klart den 10.e på kalaset. Slår ni ihop det eller?