lördag 17 januari 2009

Influensan

Influensan har tagit henne. Hon har ont i hela kroppen, hostar och har hög feber 39,6. I natt har hon vaknat flera gånger och haft ont och varit kokhet. Har gett henne alvedon men det har inte hjälpt, febern ligger lika högt iallafall. Nu på morgonen ringde jag sjukvårdsupplysnigen och fråga vad jag ska göra för att få ner febern. Jag ska ge alvedon var 6.e timme och Ipren var 3.e timme. Hon ser så sjuk ut lilla gumman, röda kinder, blanka och hängiga ögon. Tycker så synd om henne!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det ÄR synd om henne! Ge henne en kram och puss från mormor och norfar.
Lilla Mor

Chrissan sa...

Influensan är här också, hos dottern ...

MorsanMia sa...

Moa har inte influensan..
hon e pigg igen

Stackars Maya
Krama henne o hälsa

Filler.nu sa...

Tjo hej! Sköterska som man är... menade dem inte ipren var 6:e timma o alvedon var 3:e? Bara så din lilla tjej äter medicinerna rätt. Krya på er! Kram

Karra sa...

Nej hon sa typ 12 alvedon 15 ipren och 18 alvedon osv.. blir inte det alvedon var 6.e timme och ipren var 3.e? NU blir jag ju osäker..

Anonym sa...

AKTA DIG för för mycket värktabletter! Man ska bara ta det allra nödvändigaste. Lite feber ÄR bra att ha när man är sjuk för då blir man fortare frisk. Har man värk av olika slag är värktabletter skönt att ta för lindring annars ska man nog låta bli. Tänk på levern, det är där de förbränns.Krya på er.

Filler.nu sa...

Ok, men då menade hon att varva dem. Inte ge dem samtidigt någon gång...... Då blir det alvedon var 6:e och ipren var 6:e timma. Håller man sig bara inom maxdos (står på förpackningen) så finns ingen risk att överdosera.
Ex)
Alvedon kl 12
Ipren kl 15
Alvedon kl 18
Ipren kl 21
osv...

Karra sa...

Forsmans: Ja så blir det ju ja. Det är så jag gör.. vill bara att johan ska komma hem nu. fy fan för att vara ensam med en sjuk 3åring och en 4månader..