tisdag 20 januari 2009

KåvepeninKur

Maya åkte på en pencilinkur på 10dagar. Hon har fått öroninflammation och så trodde doktorn att det kunde vara påväg till lunginflammation men hon hörde inget på lungorna men alla andra tecken pekade på det. De fem första dagarna 5ml 3ggr/dag där efter 2,5ml 2ggr/dag. Så Maya blir hemma de fem första dagarna. Dagispersonalen ger inte pencilin. Nu blickar vi framåt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Dagispersonal? Du som e förskollärare ska väl kalla det för förskola...Aja baja

Anonym sa...

Shit vad "Anonym" är på!

Hur var det med Erik?

Hoppas Maysan snart blir bättre.

Kram på er!
/Marie

Anonym sa...

Hej Karin! Vad jobbigt att båda barnen varit sjuka. Nu blir säkert Maya bra med penicillin...

Kram Heidi

Anonym sa...

På och på men det var mer som ett skämt. Efterom hon skrivit i sin profil att hon arbetar som förskollärare var det rätt roligt att hon kallar det "dagispersonal...Om Karin tar illa uppså förlåt...menade inget illa.

/Anna G

Karra sa...

Anna G: Ingen fara! Jag som förskollärare ska väl säga förskola helt rätt. Maya säger dagis så då blir det att en annan hänger på. Vem är du då? Är du den jag tror att du är...

Anonym sa...

Vem tror du?

Vad bra att du tog illa vid dig. Har själv barn i förskolan, arbetar som resurs så visst säger man dagis. Man får väl skärpa sig. Bannen säger ju det men chefen gillar väl inte när man säger dagis

MorsanMia sa...

Du bor ju så nära Mayas förskola så du kan väl gå över o ge henne pencellinet själv

Chrissan sa...

Skönt att ni fick pencillin nu d innan det satt sig i lungorna...
Och vadå inte ger pencillin??? Det gör faktiskt våra fröknar...förlåt pedagoger.;0)

Karra sa...

Det är väl olika från förskola till förskola. Bra för er del. Hon hade inte orkat gått till förskolan ändå.. hon är helt slut men på tisdag då tror jag hon fixar det och då ska hon bara ha 2ggr/dag morgon/kväll.