torsdag 12 februari 2009

Skit Natt

Natten har INTE varit rolig. Erik har sovit två timmar vaken en timme och super ledsen, HELA natten. Både han och jag är helt slut idag. Jag tänder till på små saker. Har inte orken med alla dessa situationer på morgonen, "Inte dom kläderna" "Jag vill inte ha överdragsbyxorna" "Jag vill inte ha halskragen" får nog ta en tupplur för fm för att bli en bättre människa idag. Måste få till en promenad idag iallafall.

7 kommentarer:

Chrissan sa...

Usch!
Lite frisk luft och en tupplur gör nog susen! =)

Anonym sa...

Vila och ta några djupa andetag! Hos mig brukar tålamodet och lugnet koma tillbaka efter att man lämnat på dagis, innan dess är det lätt kaos.. kram

Karra sa...

Chrissan: Ja en promenad med lite favvo musik i öronen sen en tupplur så blir det nog bra.

Tirre: Ja dessa mornar när det blir så här är inte inge kul. Men det är som du säger, blir bra efter lämning när man kan lugna ner sig lite och bara fokusera på annat.

Anonym sa...

Har vi samma barn eller???
Marie

Karra sa...

Marie: Jaså du/ni har haft samma natt som vi. Är så jävla jobbigt. erik fick ju sin andra vaccination igår så det är väl den som spökar, hoppas jag.. Skulle vilja lägga mig en stund men inte han. Skulle behöva en promenad och då somnar han när vi kommer hem vaknar han och då vill jag sova. Dilemma!!hur mår du nu?

Anonym sa...

Nja, jag mår si så där. Febern är borta men jag fortfarande ont i halsen och är matt i kroppen. Svimmade dessutom i duschen i tisdags morse, så jag är öm i kroppen av det också. Trist läge om jag säger så. Anton fick ett tokutbrott i morse och då är det inte lätt att hålla sig lugn när man inte mår tipp topp själv. Idag är en dag som jag hoppas är över väldigt, väldigt, väldigt fort!!!

Karra sa...

Svimmade i duschen, men fy hur gick det? var du själv hemma då?
Ja såna dagar är inge kul då hoppas man dom går fort.