tisdag 14 oktober 2008

Stackars liten

Har precis pratat med BVC- sköterskan, min lilla Erik kanske är laktosallergiker.
Så några dagar framöver nu ska jag inte äta något med mjölk i och han ska få ny ersättning som heter Alltea. HOPPAS HOPPAS det blir bättre i magen för honom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Gick oxå igenom det där med Saga i början. Då hade hon ont och skrek och kräktes såå. Fast då fick jag inte äta mjölkproteinet= ingen mjölk alls...Fick ett helt häfte med information vad jag inte fick äta..det var jobbigt. Men vad gör man inte för sina barn!

Men herregud va gott det var med choklad den dagen jag fick äta/dricka mjölk igen!!

Hoppas ialla fall att det blir bättre! Efter några dagar ska det ju märkas om det har med det att göra, så håll ut.
KRAM/Maria

Karra sa...

Hej Maria!
Ja detta skrikande och kräkande är inge kul så man gör ju ALLT för sina barn. Jag ska inte äta något med mjölk i, helt rätt jag hade skrivit fel. Saga är idag helt ok, inte laktosallergiker? jag är så rädd att det ska hålla i sig och att han sak bli det..

KRAM

Anonym sa...

Hon mår så bra så nu! Inga problem med ammningen och hon har ett underbart humör!

Men ibörjan när hon var pytte hade hon jättemycket luft i magen. Fiser som en gud gör hon än idag så man måste skämmas om man är ute offentligt=). Men innan vi började med minifom rapade hon aldrig, minifomen hjälper till att ta bort luft i magen +att de rapar lättare efter ammningen. Det började vi märka fort att det blev bättre.

Mjölkfrivecka fick jag köra innan vi började med dropparna. Det hända inget med hennes ont då. Men med dropparna försvann det steg för steg. Nu ska vi försöka sluta med dom också. För innan de är 3mån är tydligen magarna lite xtra känsliga.

Sen lärde jag mig att om det skulle vara så att jag inte hade fått äte/dricka mjölk behöver det inte betyda att de bli allergiska. Erik är ju också lite tidigare född, så han kanske bara är lite känsligare nu i början. Är ju ingen bvc-tant;) men tycker det skulle kunna ha ett sammband.
KRAM/Maria